Home

Menneskehetens lavere biologiske kvalitet

Mange tema er tabubelagt selv ved nevnelse, fordi de gjør mange mennesker ukomfortable. Jeg har sett hvor godt dette imperiet av ikke å fornærme noen mennesker har styrt oss inn på en økocidal evolusjonær blindvei, så jeg bryr meg ikke: deres imperium falt, på en måte som oldtidssamfunnene og NSDAP ikke kunne falle (du vil huske at mange store kunstnere bare ble oppdaget først etter at livet hadde bekjempet dem og begravd dem i fattigmannsgraver; slik vil det være med tradisjonen.)

Hvordan oppsto dette riket? Interesse for å skape sivilisasjon gikk tapt, fordi sivilisasjonen selv ble velstående og mektig. Parasittene kom inn, og forførte kvinnene og de fintfølende mennene, som raskt åpnet veien for "nye" ideer (ideer er aldri nye, de er bare gode eller dårlige; originalitet er et separat konsept, og er et spørsmål om hvor godt du beskriver en ide i kunst eller diskusjon). Disse "nye" ideene gikk i all hovedsak ut på å tjene enorme summer på å manipulere horder av dummere mennesker.

Tiden gikk, og siden den fundamentale antagelsen i disse "nye" ideene var en ansvarsfraskrivelse fra den forenende helheten av naturen og kosmos og menneskeheten som det var gitt fra ordtidens religioner/filosofier, ble "synsfeltet utvidet" for disse filosofiene (noe som skjer med enhver filosofi) og kom til å innebære bemektigelsen av de generelle massene. Dette innebar å gi dem en lik stemme med mennesker som var smartere, sunnere og av bedre moralsk karakter enn de selv var.

I dette lå katastrofen.

På dette punktet har du et samfunn som fremmer dumme, stygge og destruktive mennesker over de som har bedre egenskaper - ganske enkelt fordi dumme, stygge, og destruktive mennesker har et behov for, riktignok hver for seg, å tjene penger på andres bekostning. De fleste som ble født inn i dårlig kropp/sinn har en destruktiv tendens, og om de er smartere enn det absolutte bunn-nivået, vil de bli slu ettersom det vil gjøre dem meget intellektuelt effektive, om enn innenfor et smalt og meningsløst område. De blir eksperter på å tjene penger, spesielt på suspekte måter, som familien Snopes i Faulkners "The Hamlet" gjorde.

Raskt får de stygge, dumme og slemme guttene alle de pene jentene, for uansett hvor avskyelig du er som person, hvis du har penger nok, vel, i et likhetssamfunn er dette det viktigste, og derfor vil du bli godt foreldremateriale. Barna dine vil antageligvis også bli velstående. Over mange generasjoner vil dette bety at bedre mennesker dør ut til fordel for de grådige, dumme, voldelige og så videre. Kort sagt er dette anti-evolusjon, eller en ødeleggelse av evolusjonens frukter gjennom grådighet og egoisme, og som du ser er dette motivasjonskreftene bak "likhet".

På dette punkt er folk flest av lav biologisk kvalitet, målt etter tre indekser:

Intelligens. Enten du måler det med en IQ-test eller studerer dem i aktivitet kan menneskers intelligens måles, selv om du må være minst like intelligent som den du måler for å få noe nøyaktig tall (dette forklarer ungdomsskolerådgivere og deres destruktive, rare og hevngjerrige avgjørelser, ikke sant?). Uansett er intelligens en nedarvet egenskap. Du får ikke et geni ut av en potetplukker, uansett hva mediene sier. Finn et geni "magisk" født til to dumme foreldre og du vil enten finne en adopsjon eller et geni blant besteforeldrene.

Helse og Skjønnhet. Mennesker som er velformede, som er naturlig sunne og som trekker mot sunne avgjørelser er vanligvis de mest fysisk habile. De er kanskje ikke store atleter i en spesialisert sport, men i generell evne til å gjøre ting som å overleve i skogen eller en kamp, er de absolutt kvalifisert (notér at mange toppidrettsfolk ikke ville være kvalifisert, om vi skal tro historien om idrettsfolk i krig). Godt avlede mennesker pleier å ha helsen og skjønnheten i tillegg til intelligens og moralsk karakter.

Moralsk karakter. Dette er en vanskelig definisjon, men et godt utgangspunkt er dette: ens naturlige verdier og tendenser er medfødte, selv om de kan forandre seg ved bahandling etter fødselen, spesielt ved misbruk. Disse medfødte tendensene former ens moralske karakter, hvor de berører etiske spørsmål. Ved moral mener jeg ikke den binære "ikke drep, skad eller forulemp noe menneske"-moralen vi kjenner fra jødisk-kristen tankegang, men oldtidens helhetlige moral: å gjøre det som er rett ved den kosmiske orden. Noen ganger betyr det å drepe; i andre tilfeller, å helbrede. Det er ingen absolutt regel, og det er derfor individets evne til å se dette - en evne som varierer sterkt - er ganske viktig, og så kompleks at den bare kan bæres frem ved mange års positiv avl.

Når jeg ser rundt i samfunnet, ser jeg en tydelig lav biologisk intelligensfaktor. Folk som venter i kø på McDonalds i tjue minutter, mens de sløser bensin og betaler høye priser for møkkamat. Folk som ikke kan kjøre, selv om det er en enkel prosess, fordi deres oppmerksomhet vandrer rundt og de eksisterer i en saktegående drøm av deres egen distraksjon. Hva med alle de sanne idioter man møter i kontorer og butikker, som kan garanteres å ikke få med seg det viktigste, og dermed går omveier gjennom ethvert problem mens de sløser bort masser av tiden din?

Og se hva folk kjøper. Faktum at folk flest heller kjøper en plast-rake til kr 23,90 istedet for en av stål til kr 35,90 med samme funksjon og dobbel levetid, viser ikke bare en grunnleggende mangel på matematiske evner (36/2 = 18, ikke 24), men en total mangel på moralsk karakter, i og med at de foretrekker billig søppel som fyller søppelhaugene fremfor noe mer varig. Kanskje de ikke stoler seg selv til ikke å ødelegge dem? Og hvordan brukes de "sparte" kr 12 på, uansett? Åja, øl og DVDer.

Noe sier meg at disse menneskene aldri vil sette pris på Beethoven, ikke engang Emperor. De kommer ikke til å lese Conrad, ikke engang Crichton. De kommer aldri til å se forbi løgnene til Bill Clinton, eller George Bush. De er forbrukere, ganske enkelt, og de kan ikke verdsette noe subtilt i livet, eller noe som krever kunnskap om struktur og ikke bare ekstern form. Men vi avler fler av disse, og presser ut smarte folk, for selv en total idiot kan konsentrere seg om kommers og tjene gode penger på et spesifikt felt - og mange av dem gjør dette.

Bill Gates, for eksempel, ville ikke kunne overleve en natt i skogen bevæpnet kun med lommekniv. Steve Jobs ville ikke vare like lenge som Bill. Og Paris Hilton? John Kerry? Britney Spears?

Vi er i forfall på planeten Jorda, ikke bare i ideologi og livsstil, men også i biologisk kvalitet. Vi feiler på "produsere bedre mennesker"-fronten, og siden så mange mennesker er dumme som spader og uten moralsk ryggrad, begynner vi å dekonstruere og forenkle og abstrahere alt vi skriver, ser, hører, gjør, så alle i rommet kan forstå. I prosessen fjerner vi meningen for de få som faktisk teller.

Mens samfunnet begynner å falle fra hverandre, først ved høyere funksjoner og senere ved andre aspekter ved sitt homeostasis, konfronterer det visse selvfølgelige sannheter folk har dukket unna siden 1950-tallet, nemlig at forurensning, energimangel, overbefolkning og underholdningskultur virkelig gjør oss om til flotte hamstere som er garantert å dø av kreft i et kriminalitetsbefengt hull av en storby. Prosessen har inspirert nye impulser til å rense verden for søppel.

Våre beste økologiske eksperter, nemlig de som forstår problemets fulle dybde, foreslår 500 millioner mennesker på jorda. Om vi skal trimme vekk mennesker, når vi vokser opp og kommer over forstillelsene våre, gir det mening å utvelge de beste 500 millionene ved intelligens, helse/sunnhet og moralsk karakter, så menneskeheten som helhet forbedrer seg istedet for kun å bevare det samme middelmådige nivået med lavere antall. I dette henseende er det godt at samfunnet faller fra hverandre, ettersom dette gir oss en sjanse til å rense ut tullingene og begynne å arbeide mot høyere kvalitet igjen.

Det interessante er at et eugenisk samfunn bare vil kreve få interne forandringer. Om vi plutselig rykket opp et nivå ville menneskene bruke våre sosiale og politiske systemer til fornuftige mål, siden det ikke lenger ville være horder av idioter til å manipulere med store ord og fancy produkter. Vi hadde ikke engang trengt å bytte ut religionene, siden de da klokere menneskene, når de tolket kristendommen, ville tolke den på mer realistisk, naturvennlig grunnlag.

Nå da vi har gått såpass langt inn i tomheten, ser det ikke ut til at vi kan komme tilbake; samtidig er det fullt mulig at vi kan det, ihvertfall hvis vårt første steg er å oppgradere genetikken ved å slakte tullinger, idioter, kriminelle og andre ubrukelige som står i veien får et fornuftig liv for den som er så heldig å være vel-avlet. Jeg har en merkelig følelse av at dette fremtidssamfunnet vil ha mange færre tabuer vedrørende intelligens og menneskehetens biologiske kvalitet.

27. juli, 2006


Copyright © 1988-2006 mock Him productions