Home Divlji

Vi ste refleksivni, živite za životinju u vama. Upravo sada tražite zaklon jer shvaćate da ste se vi i vaše pleme davno razišli - te sumnjate da njihova "evolucija" možda neće biti napredna, nego nevidljivo sporo propadanje.

Samo vrijeme na ovo može dati odgovor.

Vi uživate u vašoj krvoločnosti. Kada dođe vrijeme za borbu, što će biti potrebno, trebali biste uživati u njoj kao i u svemu drugom, kao i u vatri koja se budi u vama zbog mogućnosti osvajanja. Vaš strah od smrti je daleko. Vi znate da neće biti važno ako ste vi onaj koji će biti pojeden, beživotan, sa staklastim očima koje bulje svugdje i nigdje. Vi ste već otišli dalje. Takvo je znanje o besmrtnoj beskonačnosti u divljem umu.

Prisvajanje vašeg prostora je ritual, onaj koji je za vas veoma ozbiljan; vi trebate prostor samo za sebe, kojeg vi kontrolirate, stoga ako išta pođe po zlu, on će sav biti vaš da ga naslijedite. Vi ne želite tuđa uplitanja. Ponekad prekršite ovo pravilo, te pozovete prijatelja ili potencijalnog partnera. Ali tada je ovaj prekršaj izvrstan, vrsta zabranjenog koja je učinjena racionalnim samim prekršajem: ono je dobro zato što ja to radim. Apsolutističko pravilo ne vrijedi ovdje, jer ja sam jedina apsolutna vladavina nad samim sobom.

Svi vaši prijatelji imaju nešto što vi želite, ali što nikako niste uspjeli uzeti, stoga ih proučavate te se, prirodno, borite protiv njih. Ono što me ne ubije--

Za vašom majkom, po vašem mišljenju, su se okretale sve glave u gradu; bila je prekrasna. Ipak, vi ne volite misliti da se odrekla toga.

Vi volite misliti da ju je vaš otac zaslužio te da je nekad u davnoj prošlosti zauzeo svoj stav i zaslužio njenu ljubav.

Sve što nosi odijelo automatski pobuđuje vaše nepovjerenje, jer ako su dozvolili sebi da postanu tako kontrolirani, onda su postale pokorne životinje. Vi iz iskustva znate da se pokorne životinje prve pobune te da se uvijek bore prljavo jer nikad nisu zadovoljne. To je u redu; jer kada jednom shvatite što su oni zapravo, prljava borba ni vama ne predstavlja problem. Za razliku od onih stvorenja koja nemaju u potpunosti svoju volju, vi ćete napadati prema grkljanu.

Vi izbjegavate bilo kakve razgovore o onome što bi "trebalo" biti, te tražite utjehu u djelovanjima koja su u skladu s onim što vam je na umu.

Glazba i umjetnost sa naletom energije, muškosti i samopouzdanja su ključni za vas. Otvorena šuma se izruguje djelomično pacifiziranim himnama folk rocka i grungea.

Vaše pleme je vaša obitelj; vi živite u njima i s njima, jer vjerujete da oni misle kao i vi. Vi volite ovu mrežu jer to znači da se volja koja sadrži vašu širi.

Vi ne možete ni zamisliti koje bi dobro vama svećenik mogao učiniti jer je više od knjiga - knjiga! - vaš vodič vaš vlastiti um te vi znate da se on može izoštriti kao mač.

Kada počne lov, vi ćete uništavati da o tome i ne razmišljate, ubijajući i mlade i stare zbog izvršavanja vašeg zadatka. A tada ćete se jako dobro osjećati zbog tog izvršenja znajući da i šuma zaboravlja mrtve.

Vi ne očekujete da ćete ostaviti neki trag na svijetu nakon vaše smrti, niti da ćete ikome biti važni, osim samom sebi. Vi volite da to tako bude. Vi ste ujedno i vaš svijet i vrata u veći svijet, mjesto kojeg žarko želite istražiti...

Vi ste divlja životinja te vas društvo želi ubiti.

July 15, 2005

Our gratitude to "Draugdur" for this translation.


Slashdot This! Bookmark on Windows Live! Bookmark on Newsvine! Bookmark on Reddit! Bookmark on Magnolia! Bookmark on Facebook!

Copyright © 1988-2010 mock Him productions