Home Christendom en Buddhisme zijn dezelfde ziekte

In onze bezige levens, mensen verdoen hun tijd in dingen die niet alleen niet-belonend zijn maar ook destructief voor hun spirituele leven. De eerste en walgelijkste heeft misschien te doen met een onbenullige, onlogische en regel georiënteerde bureaucratische systeem; meer schadend is dat we dagelijks naar onze banen gaan waar we serveren the egotisme en verwachtingen van de anderen, meestal in een capaciteit in waarvan 75% van onze tijd is toegewijd aan het compenseren van het ongenoegen van anderen en de pretentie benodigd is om die te behouden. “Maar niet iedereen in het comité begrijpt waarom de deurknop aan de rechterkant moet worden gedraaid – heb je visuele hulp?” We kunnen zo door gaan: wanneer je thuiskomt van je papierdrukkende en kontkussende baan, je krijgt dan te doen met rekeningen die je nog moet betalen, het repareren van de technologie in je bezit dat gefaald heeft, en kopen van spannende producten. Als je geluk hebt, laten ze je vrijdag en zaterdag nacht om dronken te worden zo dat je verlaagd en schuldig kan voelen als het maandag is, dus dat zorgt voor betere kruiperigheid.

Omdat we beseffen dat sommige niveau’s van onze levens zinloos zijn, sinds die uitgegeven zijn in het vervullen van het neurotische delirium van andere vertaald in de kracht van geld die dus zonder het niet mee kunnen doorgaan, anders zijn we zonder eten en vrienden zijn, we keren dus naar de snelhulp religie en we behandelen het als een drug. In onze moderne verhevenheid, hebben we waargemaakt dat alle religiën egaal zijn, maar natuurlijk heeft iedereen de vrijheid om te, als ze je religie niet begrijpen of mogen, om je af te schrijven als een gestoorde en het te ontkennen alles wat je hebt te zeggen hebt, en/of je lasteren in de media en het gebruikt van dat wapen van publieke mening om je failliet of bankroet te maken. Dat is “vrijheid”. Memoriseer, klasse/groep.

De grootse religies, wekken illusies bij 80% of hoger van de Amerikaanse populatie, dat zijn christendom en Judaïsme; ze zijn nogal dezelfde religie, met de uitzondering dat Judaïsme rasgebaseerde sekte in materieel dualisme is (het “goede” leven versus het leven als een onbenullige boerenpummel die niet gelooft dat materiele comfort is de hoogste orde), en dus zijn gerefereerd als “Christendom”. Net zoals Christelijke antisemieten die de grootste idioten in de wereld zijn, elke idioot jood die objectie heeft tegen deze groepering is misleid in de uniekheid van de religie die hij gekocht heeft. Meeste mensen vallen christendom aan in eigen termen zoals het proberen om te debatteren van de waarheid van deze religie in een absolute wijze, maar wanneer je te maken hebt met de gehersenspoelde, overtuig je hun nooit via deze methode, ze vallen weer terug in absolute waarheid en dan brengen ze open eindige termen zoals “vrijheid” en “geloof” die dus niets betekenen en dus gemakkelijk voor de degene met een geestelijke achterstand, sinds het gebruik van termen laat hun toe om elke gestoorde religie waar te laten blijken.

Christendom werd door Nietzsche het grootste kwaad ooit genoemd, opereert met de vooronderstelling dat de wereld is slecht en iemand kan alleen zin in het leven ermee bereiken door goede dingen aan de minder gelukkige te doen. Het is een sekte gebaseerd op medelijden, en medelijden is een slechte drug, om medelijden te hebben moet je hun onder je niveau zien en je kunt jezelf masturberen in de hysterie door om te beschouwen dat je een “goede” daad hebt verricht voor hen. Dagelijkse christelijke culten kunnen gezien worden dat ze de onwetende en arme helpen, niet omdat ze het kunnen schelen om hun, maar omdat de goede christenen voelen zich als onsterfelijke goden doordat ze naar opgekeken worden en “hulp” komt altijd met het vereiste dat één tolereert hun gestoorde neuroses. Laar maar zitten, deze mensen kunnen zichzelf niet helpen, anders zouden ze, en dat hen hulp geven is essentieel ervoor zorgen dat het afhankelijke voor eeuwig en ervoor zorgen dat, met het gebruik van intellectuele vaardigheden die hun in deze positie bracht, ze zullen ook meer onwetende en afhankelijke mensen broeden. In kort, medelijden voor de “minder gelukkige” produceert mindere gelukkige die minder in staat zijn om henzelf te helpen, maar de christenen laat het hen koud: ze hebben hun dagelijkse zelfwaardigheid boost om “goed” te voelen over henzelf omdat ze degene geholpen hebben met de enige optie voor dankbaarheid.

In simpelste termen, christendom is negativiteit and passiviteit gekoppeld met lage zelfwaarde, en terwijl origineel de gefunctioneerde maar toch gehersenspoelde, het is nu een officiële waarde geworden van onze grote, foutloze moderne maatschappij. Een van de ergste aspecten is het vereis dat je kinderen ook geïndoctrineerd moeten worden met deze onzin; dus ze groeien op met de gedachte dat christendom de absolute “waarheid” is omdat ze anders gestraft worden als ze van die pad afdwalen. Voorbeeld; je bent een abnormaal perceptuele kind, en je verteld je ouderen dat de kerk niets meer is dan het proberen te ontsnappen van de onvermijdelijke dood, dan denken ze dat je geestelijk defectief bent, en dan zullen ze je naar een heereducatie, of erger, naar een psycholoog sturen, die je hoofd vult met een paradox tot dat je enige redding is om maar het tegenstand op te geven en mee te doen aan de gekte. Daar houden christenen wel van, omdat ze passief zijn en een passieve persoon – in definitie dat het persoon geen doel of geen kracht heeft om het te bereiken – houd van niets beter dan het forceren van een ander om zich aan te sluiten bij de kudde van verliezers met een lage zelfwaarde en die zijn het meest aan kracht in het westen op dit punt.

Het was duidelijk voor me, geschoold in het bos, aan een jonge leeftijd dat christendom is de kunst van het definiëren van iets dat “goed” is en het doen aan anderen geeft zin aan het leven. Het was niet complex. Volwassenen gekleed voor de kerk, probeerde hun dierlijke natuur te verbergen, en dan gingen we praten over de dood, en elke conversatie werd beeindigd van die onderwerp met de conclusie dat de dood niet echt is als je maar het religieuze dogma accepteert en je hersenen weg tekent. Als we gingen praten over iets met een waarde voor het leven, zoals het plezier van het doden van een idioot, of van persoonlijk, of van natuur en of van kracht, dan gingen ze je de mond snoeren. De echte reden: je kunt zeggen dat de kudde verliezers met een lage zelfwaarde naar de kerk gaan omdat hun leven geen zin of doel heeft en ze ontbreken de capaciteit om hun leven zin/doel te geven, nu er niet langer oversten zijn die hun onder controle hebben en ze aan het werk zetten.

Christendom voor deze reden trekt de neurotische mensen aan, en door het christelijke mechanisme van zichzelf te forceren op succesvolle generaties en van het isoleren van degene die het christendom weigeren te accepteren, heeft het westen gebroed in een ras van slapende, zelfgeobsedeerde en lafhartige rukkers. Deze zijn het types die in de file zitten voor een uur en op een listige wijze zichzelf beschouwen als slim om dat ze een “goede deal” hebben in een huis die alleen maar een uur verwijdert is van de werkplek. Deze zijn de mensen wie wanneer een president zegt, “God zei dat ik oorlog tegen de islam moest voeren” simpelweg het verder doorslikken op een nerveuze wijze en zich agressief tegen keren tegen iemand die niet mee eens is met de wijsheid van de kudde (in onze verlichte moderne maatschappij, weten we dat geniën gevaarlijk zijn, en dat is iets waar bijna alle televisiekijkers mee eens kunnen zijn). De wereld is verdeeld in leiders en volgers, christendom is de triomf van de volgers, en het haat leiders.

Buddhisme is hetzelfde koek, het heeft de premisse dat de beste manier om je ego te verlagen is je leven toewijden aan eigen “verlichting”, terwijl je vlucht van de wereld, toch herinner je dat je ego een klein gedeelte is van een groot universum. In de naam van wijsheid, maak de wereld jezelf, en aanbid het, terwijl jezelf wijs en genadig beschouwt terwijl je niet met de wereld participeert in het geheel – oh maar behalve in daden zoals medelijden natuurlijk, precies wat de christenen ook doen. Volgens Julius Evola was de originele vorm van buddhisme anders, maar het blijkt dat de volgers braken deze vorm af en veranderde het in een product voor de stommelingen zoals christendom. Of dat, of Buddha was een drama koningin lange tijd geleden en is nog steeds, die niets beters had kunnen bedenken dan het contact met de externe realiteit te vermijden.

Wat de meeste oneervolle is Buddhisme is dat het zichzelf markeert als “alternatief”, vooral door het werk van vele westerse volgers die bezig zijn met het uit het hoofd leren van dit dogma en het door te geven aan andere die zei denken dat ze “verloren”, dus help nodig hebben in vorm van kennis, dit is weer een andere vorm van medelijden. Het is niet zoals het eerlijk voortbrengen van kennis, die voorkomt in een debat waar de deelnemers aan hen hoogste sterkheid zijn, maar het is geofferd als iemand zwak en laag is: je lijkt zwak, geef je op aan onze dogma, je word niet alleen wel maar ook een betere persoon. Het zoals als je een toilet kamer binnenstapt en je vind iemand met diaree, en je zegt dat hij meer klei moeten eten, omdat klei de bron is van alle koloniën van verlichting. De arme diaree slachtoffer zal op een onwijze manier protesteren dat zulke problemen zijn een feit van het leven (en Mexicaanse eten met bier na 2 uur s’nachts), en dat, terwijl de diaree zal verdwijnen over tijd, het eten van klei zorgt eigenlijk voor lange term slechte resultaat omdat het eigenlijk geen eten is. In dit punt, de christen roept de menigte op, wijst naar de diaree slachtoffer en op een luidruchtige wijze claimt dat deze persoon niet het verschil weet tussen “goed” en diaree, dus hij moet het zwaard aanzien. Wanneer zijn bloed is gespild, gaan ze naar zijn huis en al zijn boeken verbanden, zodat geen van zijn kwade kennis zich verder verspreid. Zo is het gebeurd wanneer de christenen Europa binnen kwamen, dus daardoor komen we tekort aan kennis over de oude werelden.

De reden waarom deze religies een ziekte vormen is omdat ze realiteit en focus in een fantasie wereld stoppen in een zelfconceptie van het individu, allemaal hetzelfde dat het ego reduceert tot een heilige kracht, dat is nooit verkeerd (zelfs niet na 6 beer + cocaïne). Dit produceert neurotische mensen, zoals paradoxische instructies produceren neurotische computers. Als er iets onlogisch word toegediend, dan blijven mensen er zin in proberen te vinden, maar sinds ze op de verkeerde plek zoeken, zullen ze het nooit vinden. Maar omdat deze kracht zijn kennis laat blijken als absoluut, zijn de volgers gehersenspoeld, dus ze zoeken niet in andere plekken! Een plek, voor een goed begin om te starten is het leven zelf – zoek uit wat zin geeft en doe er wat mee. Alles anders is niets minder dan ontsnapping van realiteit in een fantasie wereld voor masturberende processen, die je de mogelijkheid geven om je hersenen uit te schakelen en die over te geven aan Jezus of Buddha terwijl jezelf verwijdert van activiteit in de wereld als geheel, daarmee laat je criminelen toe om de planeet over te nemen door op alles een prijskaartje plakken, en het weer terug aan je verkopen, en je ermee belasting geven.

Ik ben niet tegen religies – of masturbatie. Zelfbevrijding is als oud as de heuvels en dus is het niet nodig om ertegen of ervoor te preken. En niet alle religies zijn gebroken. Maar christendom is, als buddhisme, en samen vertegenwoordigen ze de spirituele pad die de meeste in een maatschappij volgen, dus het verklaart in een stuk hoe gebroken alles is. Het andere stuk van maatschappij, onze obsessie voor geld maakt veel zin in de licht van het absolute woord van Christus, en het is niet uitgedaagd door Christus, omdat rijkdom gezien is als een beloning van God. Kan jij een beter cirkel rukkerij bedenken die bedoeld is om het middelmatige onder ons te behagen terwijl de onafhankelijke denkers onder ons tot slavernij brengt?

Als buitenaardse wezens kwamen op ons en geestcontrolerende apparaten gingen installeren, dan zou er minder logica zijn in het leven van een allerdaagse persoon: we geven teveel toewijding aan de tijd om duidelijke verklaring te verhinderen omdat het misschien een onbelangrijk ego kan “beledigen” die getroond is als koning door de fantasie wereld dat moraliteit is. We praten over christendom. Ja, is het niet erg dat ze weer een aantal andere honderd priesters hadden gevonden die kleine jongetjes gingen verkrachten? De oneervolle onder ons proberen de schuld op hun homoseksualiteit te geven of hun eigen misbruik aan de handen van andere priesters, maar de waarheid is veel simpeler: geestelijk decadente mensen voelen zich aangetrokken om priesters te worden, omdat het hun een vorm van macht geeft die ze anders niet hadden kunnen bereiken. Dat ze homo’s zijn of niet heeft niks ermee te maken met dit; niet alle homo’s molesteren kleine jongens. Maar pedofielen zoeken altijd een situatie waar ze macht hebben over de jonge, dus ook meestal sociale status, zodat ze de kleine jongens kunnen forceren zonder dat ze hun op een directe wijze een aanval voortzetten. Daar hebben we weer die passiviteit.

Niet elke priester is een pedofiel, ook niet elke christen heeft hondsdolheid. Meeste behandelen christendom eigenlijk alsof het een elektra bedrijf is of hun favoriete kabel kanaal is; als een bron van comfort is gekocht is voor minimale kosten, waarmee ze geen alliantie hebben zo lang de rekening maar betaald is. Sommige zouden recht voor de raap zeggen dat het oneerlijk van hen is, maar echt, het is oneerlijk die oneerlijkheid aan het uitdagen is. Christendom is een geestcontrolerend virus dat geprogrammeerd is voor eigen profijt, zoals pub of een film theater, maar dan gevaarlijker en krankzinniger. Dus, degene die het zo behandelen, en gaan voor “vriendschap” of “socialisatie” hebben het beter begrepen dan het zichzelf begrijpt. Wanneer de stelling dat christendom behoud uiteindelijk in zal storten, dan zal dit type persoon met een lachend gezicht huppelen naar het lokale Hindi tempel voor “vriendschap” en “socialisatie” omdat ze geen alliantie met Christus hadden in de eerste instantie – ze hebben een afrit nodig, een manier om mensen te ontmoeten, dus lachende Jezus gaf hun een kans. Alles voorbij en afgelopen? Transactie over, ze zullen (als een ex-vriendin die aan cocaïne zit) weer verder gaan.

Omdat deze kudde luidruchtig is en wil betalen, alleen maar enkele handelaren en zakenmannen willen hen vervreemden en hun insisterende geld in hun smerige vuisten, zelfs als alle handelaren/zakenmannen hebben een verachting voor zulk volk omdat ze hulpeloos zijn en toch doen ze alsof ze “belangrijk” zijn op een of ander manier onbekend voor ons. Het is alsof lelijke wijven in bars die eindigen dronken en een striptease op een tafel uitvoeren; hun bestendigheid zijn minimum, maar hun agressie is hoog omdat ze geen andere weg hebben om te krijgen wat ze willen, of sociale kracht of een onselectieve penis. Voor deze reden, zoals het verhaal van de nieuwe kleren van de keizer, onze maatschappij vertwist en verdraait zichzelf om het evidente te vermijden: terwijl christendom om “macht” te geven aan het individu is in feite de grootse en enige vorm van conformiteit in onze levens vandaag, zelfs meer dan het bureaucratische bestuur, omdat het illusies brengt op mensen om hun eigen “vrije wil” te accepteren.

Denk eens na voor een moment. Als een religieus systeem eerlijk alle antwoorden had, dan was er geen kerk nodig; je accepteerde de waarheid op een normale sociale gebeurtenis dat geen betrekking heeft met doodsontsnapping en smakeloze koeken met slechte wijn. Een meer eerlijke religieuze systeem kan misschien zeggen van “we hebben het basis framewerk, maar de rest heeft bewerking nodig voordat het je past” als het dat weet - op zijn minst - dan zal de religieuze perceptie van een genie verschillen dan die van de lage kudde, als een man verschilt van een vrouw. Christendom doet niets aan deze. Het biedt alleen om alle antwoorden te weten, maar het verteld ook ons dat het antwoord dezelfde is voor ons allemaal, beide voor idioot en overwinnaar. Met gebruik maken van een beetje Algebra, kunnen we zien dat dit limiteert tot het antwoord wat de idioot en de overwinnaar in gemeen hebben, niets, behalve consumptie, ontlasting en de nood om zelfwaarde te verhogen. Aha!

Het goede nieuws van dit allemaal is dat fantasie eventueel zich aanbots met de realiteit, of die realiteit nou nucleaire oorlog is, geen olie of het bederf van maatschappij is tot de punt waar de goede christenen makkelijke prooi zijn voor de sterke criminelen. Deze krankzinnigheid is aan het werk al duizenden jaren, en in die proces, heeft het een gigantisch imperium gebouwd voor Jezus en geld, maar het onderhoud zichzelf door de daden van degene die voor die tijd aankwamen en een beschaving opgericht hadden voor christenen, joden en buddhisten om te parasiteren. Als de hel losbreekt, huil niet voor je gehersenspoelde kameraden – geef hun, allen van hen, Jood, buddhist en christen bij elkaar aan het zwaard. Het maakt niet uit hoeveel er gestorven zijn, degene die overleven (de niet gehersenspoelde) zullen eindelijk de kans krijgen om te leven in wereld met leiders.

Zoals het ras debat, waar het nieuw is voor de neonazi’s dat omdat iemand blank is, wil het niet zeggen dat een engel is die je kunt waarderen – en in feite zijn het allemaal tuig doordat ze hun eigen problemen creëren, het debat van religie is een gedeelte van dit geval. Er zijn mensen die een seculaire tegenkanting volgen van christendom, een ego-obsessie en nadruk op of medelijden of zich superieur te voelen door veel geld te bezitten (dus, ze denken dat ze God gezegend zijn, dus daardoor denken ze dat ze absoluut beter zijn dan anderen – behalve dat ze niet in God geloven, dus ze aanbidden geld op een directe wijze.), En deze word respectievelijk “liberalisme” en “conservatisme” genoemd. Deze mensen leven niet in realiteit, of, en hun zouden ook man, kind vrouw om het zwaard komen. Zelfs als alleen maar een paar duizend mensen overleven, als ze hogere types zijn dan christenen, joden en buddhisten, dan is het een grote overwinning voor de mensheid omdat de lage wezens vermoord waren.

Natuurlijk, de meeste van jullie hebben het christelijke dogma geabsorbeerd over generaties, en dus iemand in je familie die weerstandig tegen deze onzin was werd hij als blasfemeerde of gestoorde genoemd, en dus diegene soort mensen werden uit het genen poel gebroed, weg verspild in de soort armoede gegeven door de boze kudde. Daarom, letterlijk, heb je de cognitieve capaciteit niet om te begrijpen wat is geofferd hier, en je denkt dat je slimmer bent dan de anderen die je onzin niet geaccepteerd hebben; je hebt misschien, als vele ook, het gevoel om medelijden met mij te hebben en dus de nood voelen om mij een e-mail te sturen met het advies dat je fantasie goden mij zullen straffen voor mijn tegenstrijd. Geniet maar van jullie hersenloze banen, bodemloze rijkdom en je masturberende ego boost die je krijgt van je fantasie land affirmatie. Wanneer de tijd komt, dan zal mijn zwaard jouw bloed proeven, en ik zal lachen.

September 5, 2006


Slashdot This! Bookmark on Windows Live! Bookmark on Newsvine! Bookmark on Reddit! Bookmark on Magnolia! Bookmark on Facebook!

Copyright © 1988-2010 mock Him productions