Home Synkkää

Vaella kanssani kauas tietä pitkin. Tulet hengittämään pakokaasuja, joka on suurimmaksi osaksi näkymätöntä ja huomaamatonta lukuunottamatta keuhkojesi ja kurkkusi kuivumista. Tämä tie oli kerran pienempi, mutta nyt sitä tarvitaan kuljettamaan ihmisiä halvoista asunnoistaan kaupungin valtimoihin. Voit haistaa satunnaiset dieselrekat; niiden pakokaasut aiheuttavat eniten syöpää. Joten kävelet palvelumyymälän, donitsikaupan, hiussalongin ja levykaupan ohitse. Nyt odotat risteyksessä - niin monta autoa! Ne menevät ohitse.

Kävelet kahden jalkakäytävän reunan ylitse parkkialueelle. Täällä on autoja, järjestyksessä, ja joku tyyppi autossaan moottorin käyden ja kovaääninen, raju musiikki soiden. Ohita hänet ja mene kauppaan. Nainen työntekijän puvussa poistuu, kantaen mukanaan laatikollista Miller Litea. Jos juot sitä, saat siitä takuulla syövän; se on vesijohtovettä johon on ruiskutettu kaljankaltaisuutta, jotta se olisi niin halpaa kuin mahdollista. Hän maksoi siitä 8 euroa, mutta sen valmistaminen kustanti 30 senttiä. Hyvän oluen valmistus voisi maksaa kolme euroa, joten hänen joka keksi Miller Liten - ja ne 10 senttiä mainosta per laatikko, jotta tavalliset ihmiset saataisiin ostamaan sitä - täytyy olla nero.

Sisällä etsit leipää. Ei, leipää ei ole. Mitä tarkoitat? Siellä on hyllyllinen leipää. Tarkoitan että siellä ei ole leipää terveellisen leivän aineksista: jauhoja, vettä, munia, maitoa, hiivaa, sokeria, suolaa. Kaikkien leipien ainesosalistat ovat pidempiä kuin tämä kirjoitus. Joten ei leipää, ellet sitten myös halua saada siitä syöpää. Tietysti, täällä on paljon tappavaa tavaraa. Kissakalafileet ovat myynnissä, mutta kissakala imee teollista lannoitetta ja torjunta-aineita kuin sieni; haluatko todella syödä sitä? Merestä saatu kala on täynnä elohopeaa, dioksiinia ja kuka tietää mitä muuta.

Joten aiot ottaa jotakin yksinkertaista, kuten vaikkapa sipulia. Niihin ei ole merkitty hintaa. Ne ovat, suurimmaksi osaksi, pieniä. Joudut maksamaan kaksi kertaa enemmän luonnollisista sipuleista, mutta niitä on vähemmän. Niinpä tulet pian takaisin, ellet valmista pientä määrää. Ohita rivejä ja rivejä ruokalaatikoita. Huomaa että kuinka jopa tortilloissa on lisäaineita joita muistat lukion kemiantunneilta? Mitä jauhoille, rasvalle ja sitruunamehulle tapahtui? Ne ovat nyt vähärasvaisia, mutta sinun täytyy syödä kolmea säilöntäainetta ja monia keinotekoisia makuaineita päästäksesi vähärasvaisuuteen. Syöpä hoikkana ollessa. Kehitystä.

Minkäänlaisista hyvännäköisistä tomaateista on puutetta. Vain 4 euroa/kilo "luomut" herättävät mitään ruokahalua. Joko ostat niitä, tai tyydyt muihin, ja kuka tietää mitä niihin on ruiskutettu? Kun kasvaimet kalvavat sinua, on liian myöhäistä syyttää ketään, ja vähiten sitä kurjaa miekkosta joka vain yrittää saada rahaa myymällä halpoja tomaatteja. Sitten lihaan, ja samaan tilanteeseen. Halpaa punaista lihaa on kaikkialla, juuri yli kolme euroa/kilo, mutta et tiedä mitä siinä on. Luotatko näihin ihmisiin ja heidän arvostelukykyynsä siitä, että mitkä hormonit ovat kuolettavia ja mitkä eivät? No, he eivät oikeastaan ajattele sitä; se ei ole heidän työtään. Heidän työnsä on myydä lihaa.

He soittavat taas surullisia rakkauslauluja. Joku hyvin maksettu naikkonen jauhaa kuinka hän uskoo rakkauteen. Toista se toisen kerran, ehkä sinä uskot siihen. Ärtyneitä vähemmistöjä kävelee ohitse, pukeutuneena etniseen vaatetukseen kuten huiveihin ja Pancho Villa t-paitoihin. Eivät he kaikki tunne samoin, tietenkään; on etnisiä vähemmistöjä jotka tekevät parhaansa toimiakseen kuten kaljuuntuva valkoinen johtaja. Heidän kotopuolen ystävänsä näkevät heidät pettureina. Näetkö sinä? No, ei sillä väliä - et voisi ottaa tuota aihetta puheeksi vieraannuttamatta ihmisiä, ja jos työnantajasi kuulisi siitä - no, onnea uuden työn löytämiselle, koska juorut kulkevat työpaikkojen välillä.

Käytävällä numero viisi on myytävänä laite - 15 euroa - joka on muotoiltu muoviseksi sipuliksi. Ideana on että laitat erikoistyyppisen sipulin sinne, ja voit paistaa sen todella helposti mikroaaltouunissasi. Tiedät että saat sellaisen jouluna, ja kuten kaikki muutkin, heität sen kesäkuussa menemään. Mutta siinä ne ovat, välttämättömyyksien kuten hedelmien ja vihannesten vierellä, joten sen keksineen tyypin täytyy todella kääriä rahaa. Tärkeä keksintö. Hänen täytyy olla nero.

Vaella pois kassalta. Kasseja pakkaava mies on pilvessä. Virnistä hänelle ystävällisesti, koska hänellä on vielä toiset kuusi tuntia vuoroa jäljellä, jossa vaiheessa hän voi ottaa ne 30 euroa jotka hän ansaitsee verojen jälkeen ja käyttää ne - johonkin. Tällä hepulla ei ole aivoja sijoittaakseen niitä, ei koulutusta ymmärtääkseen niitä, ja varmaan käyttää ne jokatapauksessa ruohoon ja kaljaan. Hänen lapsensa tulevat myös pakkaamaan kasseja supermarketeissa, mutta niin on parempi kuin että tuon älykkyystason ihmiset olisivat monimutkaisemmissa töissä, kuten on päällikön laita, jonka ei selvästikään pitäisi tehdä mitään muuta kuin poimia nauriita. Hänen nimensä on O'Shannon tai Yablonski. Valitse jompikumpi.

Sinun täytyisi olla idiootti ostaaksesi suurinta osaa sen kaupan tavaroista. Toisaalta, ihmiset jatkuvasti ostavat niitä, ja heitä on paljon enemmän kuin sinä, joten kuka välittää mitä sinä ajattelet. Työläiset polttelevat tupakkia oven lähettyvillä kun enemmän vihaisia vähemmistöjä vaeltaa sisään eteläisiltä kerrostaloasunnoiltaan. He luulevat nousevansa, käyvänsä ostoksilla valkoisen väen kaupassa. Mutta kaikki valkoiset, jotka kykenivät, muuttivat pois täältä kaksi vuotta sitten. Itseasiassa, sinun täytyy miettiä uudelleen päätöstäsi ottaa vähemmän rasittava työ paremmin palkatun sijaan. Tulet tarvitsemaan sitä tästä paskasta noustaksesi. Tulevaisuudessa on vain työläisiä ja ultrarikkaita, ja jollet kuulu jälkimmäisiin, no, totuttaudu syöpään, rikollisuuteen, välinpitämättömyyteen ja kassien pakkaamisen tulevaisuuteen.

Takaisinpäin katua pitkin. Odota liikennevaloissa; useimmat ympärilläsi olevat autot ovat katumaastureita jättiläismäisin moottorein, pääosin siksi että ihmiset tuntuvat olonsa turvalliseksi sen kaiken teräksen takana. Kuinka et voisi? Ja on hyvä olla sellaiseen lukittuna, koska täälläpäin kuljeksivat ihmiset vaihtelevat paljon. On joitain sinun kaltaisia, ketkä eivät aiheuta mitään ongelmia. Sitten on tuo mies joka mutisee itsekseen; ehkä hänellä on veitsi, tai hän yksinkertaisesti kurottaa ja ottaa mitä ei tule koskaan saamaan. Ja monet niistä tylsistä töistään palaavista kavereista ovat sikakännissä, ja he saattaisivat jyrätä kahdeksaakymppiä sinua päin, joten sinulla on paras olla iso ajoneuvo iskun vastaanottamiseen. Ja kuka tuo hullu katua tallaava tunari on? Eikö hän tiedä...? -- he tarkoittavat sinua.

Töistä puhuen, olet saanut tarpeeksi niistä. On tehtävä, mutta sitten on lisätehtävä olla ärsyttämättä pomojasi, jotka tuppaavat olemaan epävakaita henkilöitä koska kukapa ei olisi, ottaen huomioon heillä olevat mahdottomat päämäärät. Sinun täytyy hoitaa työsi hyvin, mutta ei niin hyvin että minimoisit tuoton, joten kaikki on kiireistä. Työkavereillasi on enemmän henkilökohtaisia ongelmia kuin kykenet laskemaan, joten olet aina tarjolla täyttämään loven kun joku on krapulassa, huumeissa, masentunut tai yksinkertaisesti harhainen. Suunnilleen puolella pomoistasi on jonkinlainen käsitys tehtävästä, mutta loput ovat töissään koska he ovat ystävällisiä ja pelaavat sääntöjen mukaan, joten kuka heille voisi potkut antaa? Ai niin, ja sitten on positiivisen syrjinnän myötä palkattuja, sekä naisia; myöskään heille ei voi antaa potkuja.

Huoria siellä, huoria täällä. Olit myöhässä viime viikolla ja joku - tietenkään kukaan ei tiedä että kuka - antoi isokenkäisten tietää ja sinut haukuttiin maanrakoon. Voit miltei kuulla virnistelyn kun kuljet työtilan poikki. Sainpas! He luultavasti tuntevat olonsa paremmaksi siitä, ja jos kysyisit heiltä siitä baarissa, he ohittaisivat sen olankohautuksella. Sitä tapahtuu kaikille, ja pomot ylentävät vasikoita, joten... etkö sinäkin? Työsi vaatii myös paljon kiireistä työtä. Sitä on jotta kaikki ajattelisivat että se mitä teet on tärkeää. Pidä pomot siinä mielikuvassa että työskentelet lujasti, ja työkaverit ajattelemassa että kenttä on heille vapaa. Keitä he huijaavat? Suurin osa heistä nousee kolme palkkaluokkaa uransa aikana, ja avioero sekä lääkinnälliset-, psykologiset- ja automaksut syövät siitä suurimman osan. He päätyvät kohtuulliseen eläkkeeseen. Toivottavasti he käyttävät sen katastrofaaliseen vakuutukseen.

Ajoit kotiin toista katua pitkin. Se on reunustettu muovisilla, hehkuvilla kylteillä. Jokikinen rakennus tällä kadulla on yritys. Kaikki niistä eivät myöskään tee ilmiselviä asioita. On monia paikkoja joista ostaa viihdettä, tai joihin mennä syömään; tiedät että työkaverisi kuluttavat suurimman osan rahoistaan sellaisiin paikkoihin, elleivät he suoraan juokse tissibaareihin toteutumatta jäävän luvatun pikaisen panon vuoksi, siihen pisteeseen että he ovat velassa luottokorteillaan. Noh - siitä ei voida enää livistää henkilökohtaisella konkurssilla. Viisi prosenttia välttää sen ansan, ja loput tulevat olemaan kuolemaansa asti veloissa, jolloin velka myydään perintätoimistolle joka siirtää sen eteenpäin heidän "perillisilleen", riippumatta siitä että perivätkö he mitään vai eivät.

Töiden jälkeen voit lähteä tyttöystävän kanssa lauantaiyönä ulos. Osta, osta, osta. Menette joko baariin, tai kahvilaan, tai ravintolaan, tai elokuviin, tai johonkin niiden yhdistelmään. Tulet ostamaan hänelle tavaroita, ja hän pitää itseään huolehdittuna. Ostaisit seksiä, mutta hän on nyt feministi, joten hän tietää ettei hänen ole pakko antaa sinulle seksiä rahasta ellei hän valitse niin, jossa vaiheessa hänen tulisi vapauttaa itsensä seksuaalisesta pelosta ja olla yksinkertaisesti vain prostituoitu, koska siitä saa paremmin rahaa ja vanhanaikaiset akateemiset feministit kaikkialla ylistäisivät häntä. Juutalaiset ovat kuten naiset, vammaiset, vähemmistöt ja homot koska kaikkien heidän oletetaan olevan pohjalla. Hyökkää jotain heistä vastaan, ja sinä olet ongelma. He kuitenkin voivat lyödä sinua, ja heidän pitäisikin.

Joten treffisi, tai iltasi vaimon tahi tyttöystävän kanssa, eivät pääty seksiin mutta se ei haittaa, koska suurin osa miespuolisista työtovereistasi kuluttaa jokatapauksessa kaksi prosenttia tuloistaan pornoon. Se on noin tonni vuodessa useimmille, koska et seurustelisi kenenkään kanssa joka ansaitsisi sitä vähemmän; jos toimiston tyypit saisivat sen selville, he luulisivat että vietät siivotonta kaksoiselämää tai että olet kommunisti, tai vielä pahempaa, natsi. Nuo ovat ainoita tarpeeksi typeriä ihmisiä välittämään heistä jotka ovat epäonnistuneet tässä maailmassa. Tyttöystäväsi ei tietenkään pidä siitä jos tienaat enemmän tai vähemmän kuin hän, ja hän epäilee sinun manipuloivan häntä niinkuin kaikki saakelin miehet tekevät. Hänen sanoissaan on hitunen totuutta, mutta se motivoi häntä ottamaan omansa siinä sivussa, kuten sen tyypin rahatoimistossa jota hän panee, ja jos olet välkky, teet samoin oman kauniin tyttösesi kanssa. Kuolemaasi mennessä olet maannut 171 eri naisen kanssa, ja ainoa muistonarvoinen kokemus on se ensimmäinen. Sen jälkeen useimmat ihmiset ovat liian kyynisiä panostaakseen seksiin, joko ollen kuin kuolleita kaloja sen suhteen, tai sitten niin ammattimaisia ja taitavia että kaikki alkuperäisyys ja vivahteet kuolevat. Yhtä hyvin voisi ottaa vaseliinin esiin ja sitten www.blacksonblondes.com.

Kun treffit ovat ohitse, voit mennä kotiin ja katsoa televisiota. Käytät varmaan tuplasti sen mitä pornoon pelkästään kaapeliin, itse televisioon ja elokuvien vuokraukseen. Enemmän videopeleihin. Jos ostat kirjoja - outo - vielä enemmän. Parempi katsoa jotakin kuin yrittää sietää keskustelua töistä ja ystävistä, joista kummatkin osoittavat kivuliaan surkeaa arvostelukykyä josta kuuleminen on masentavaa, tai yrittää päättää musiikista. Hah! Kerroit hänelle kerran pitäväsi Beethovenista, ja halveksien hän sanoi, "Klassinen musiikki on rikkaille ihmisille". Siitä jää jäljelle kaikki sinun vaihtoehtojesi alapuolella oleva, eikä mitään liian vihaista, kiitos, koska se on epäsosiaalista ja saattaa vahingoittaa työnäköalojasi. Miten kävisi rentouttava hip-hop, sorretun työläisluokan musiikki?

Hän vastaa puhelimeen. Mene keittiöön. Hanastasi tuleva vesi haiskahtaa vahvasti kloriinille. Paras ostaa siihenkin suodatin. Osta bussilippu kotiin, tai osta auto, tai soita taksi. Osta, osta, osta. Kuluta, kuluta, kuluta. Voit nähdä kiitolliset kasvot niin tehdessäsi, koska heidän tulonsa ovat nyt taatut. Sinä, tai kukaan muukaan, et ole enää heidän mielessään. Tuliko heistä, vai teimmekö heistä tällaisia? Ehkä se on hieman kumpaakin. He ovat ihan yhtä epätoivoisia kuin sinäkin. Rikkaat kiipeävät ylös joko siksi että he tarvitsevat vaurautta tunteakseen itsensä kokonaisiksi, tai siksi että he ovat yhtä peloissaan seuraamuksista kuin sinäkin. Kaikki pelkäävät gettoa, paitsi he jotka jo elävät siellä, koska he ovat luopuneet toivosta. Ah-ha. Siksi ihmiset viittaavaat hip-hoppiin Amerikan ainoana aitona taideliikkeenä.

Sytytä se kielletty tupakka. Jos siinä on mitään muuta kuin tupakkia, menetät työpaikkasi; jos he saavat sinut kiikkiin liian paljosta tupakanpoltosta, menetät vain terveysvakuutuksesi - ja mietipä hetkinen. Elo on synkkää osien, jotka olisivat hyviä missä tahansa yhteiskunnassa, ulkopuolella, eli sellaisten osien joilla ei ole mitään tekemistä sen yhteiskunnan tyylin tai toiminnan kanssa; toisten ihmisten persoonallisuuksien, lasten ilon, luonnon kauneuden (pieni puisto talosi lähellä), tai oppimisen juopumuksen, erityisesti niiden kirjojen - outo - joita löysit autotallimyynnistä, ajalta jolloin kirjojen tuli tehdä muutakin kuin vain hauskuuttaa. Niistä kirjoista opit monia asioita, mutta yhden tärkeän: aina ei ollut näin synkkää.

Saasteet, köyhyys, väkivalta, epävakaisuus ja tylsyys leijuvat ovellasi. Radio toitottaa rohkaisevia mainosviestejä joka kuuden minuutin välein, kuten televisiokin. Kun olet kuullut niitä yli päivän alat uskomaan, jopa kuuntelemaan, koska se on helpompaa kuin vastustelu. Kun heräät keskellä yötä, kylmässä hiessä, mietit joskus että tämän tunnelin päässä ei ole valoa, että vain unohdus odottaa eikä se koskaan muutu. Se ei voi jatkua ainiaan. Ennemmin tai myöhemmin ei ole enää maata tai öljyä, ja ilmansaasteista, syövistä ja sodista tulee niin pahoja että lamaannumme. Mutta ainoastaan häviäjät ajattelevat sitä. Voittajat kulkevat eespäin.

Ajatuksesi kulkevat johonkin kauan sitten lukemaasi. Sanottiin niin, että konsumerismi ei ollut rikkaiden halujen motivoimaa. He eivät tarvinneet sitä, sillä heillähän oli jo kaikkea mitä he tarvitsivat. Ja vaikka konsumerismi aiheutti jyrkän kasvun teknologiassa, ei ole varmaa etteikö näitä teknologioita olisi jokatapauksessa tultu keksimään, vaikkakaan ei niin virkistävin tavoin kuin muovisin kuorin sipulien paistamiseen. Rikkaat eivät tarvinneet konsumerismia. He jotka haluavat olla rikkaita, tarvitsevat. Menneisyydessä joku oli rikas koska hän omisti maata, jonka kuningas myönsi perheelle tunnustuksena suurista teoista. Se on täytynyt olla tehotonta, koska nyt jos tahtoo rikkaaksi, täytyy ruveta sellaiseen neronleimaukseen kuten pornografian myyntiin, tai tekemään muovisia kuoria, joiden sisällä voi mikrouunittaa sipuleita. Nyt, me kaikki olemme vapaita rikastumaan, kunhan meitä ei haittaa että teemme vain sitä loppuelämämme. Minkälainen tyhjä henkilö tarvitsee vain rikkautta tunteakseen riittävältä? Se riittää käännyttämään sinut kielteiseen filosofiaan kuten juutalaisuuteen, joka sanoo että ainoastaan fyysisellä mukavuudella on väliä, ja kaikki ideaalit ja itsen sijasta kokonaisuuden ajatteleminen tulevat kaukaisina kakkosina. Sen kaltainen olisi loistavaa lohdutusta tässä yhteiskunnassa!

Ei, ajattelet, rikkaat eivät tarvinneet konsumerismia. Se mikä meidät tähän sotkuun on tunkenut ja pitää sen paikallaan, ovat he jotka eivät päässeet rikkaiksi kuninkaiden vallassa, ja nyt haluavat yhtä ison palan kakusta. Ei sillä väliä että ritarit ja kuninkaat rakentivat tämän; he näkevät saaliin ja haluavat osansa. Se muistuttaa sinua kaikista kasvoista noissa katumaastureissa ja autoissa, jotka kulkevat loputtomasti ohi kävellessäsi tietä pitkin. He kaikki pyrkivät omaan osaansa eivätkä luovu siitä. Ei toivoakaan että voisit napata voiton heidän käsistään noin vain! Tottakai, he tuhoavat planeetan ja kaikki ihmiskunnan hyvät asiat, ja ainoastaan sadasosa prosentista heitä tulee vauraiksi, mutta älä kerro sitä heille. Se on elämän lottoa, hei, ja he aikovat koittaa onneaan siinä. Sillä tosiasialla, etteivät he voi ajatella yli seuraavan palkanmaksukauden - 14 päivää - ja että he ovat sokeita heidän toimiensa epäsuorille seuraamuksille, voisi olla paljonkin tekemistä tämän kanssa.

Massat haluavat oman osansa saaliista. Ne haluavat kostoa tällä tavoin, koska sitä ei voida tyydyttää normaalilla elämällä, mutta pitää tähdätä siihen jättipottiin, rikkaana olemiseen. He eivät vaadi vääryyttä korjattavaksi, mutta että saisivat tilaisuuden lieventymättömään ahneuteen. Jos muutkin, mikseivät hekin? Äläkä kerro heille mitään siitä yksittäisten ihmisten välisten erojen potaskasta, eikä siitä että kuinka on harvinaista omata aivoja nähdäkseen seuraavan kauden taa ja omien tekojen epäsuoriin seuraamuksiin, ja että sen pitäisi olla johtajiemme ominaisuus - yrität sortaa heitä, senkin vitun natsi!

He uskovat ansaitsevansa sen lottovoiton (ja tavallaan he ansaitsevatkin, koska niin harvat heistä voittavat). Heidän moraalinsa mukaan kaikki ovat tasa-arvoisia, ja täten heidän tulisi saada mitä rikkailla on. No, ehkä vain mahdollisuuden siihen. Ei siitä mitään että kukaan ei saa mukavaa elämää koska me kaikki nahistelemme keskenämme. Ei siitä mitään että he tuhoavat avuliaat johtajat ja korvaavat heidät huoramaisilla palopuhujilla. Ei siitä mitään että jos kaikki pääsemme ylhäiseen eloon tai johonkin Wal-Mart-jäljennökseen siitä, laskelmat ovat huonot: me kaikki lisäännymme, kaikki lapsemme lisääntyvät, ja niin eespäin, jokaisen sukupolven syödessä enemmän resursseja kuin edellisen kunnes olemme tyhjentäneet planeetan, ja jättäneet jälkeemme saasteraunion josta jäljellä olevat ihmiset voivat kamppailla. Ei noilla mitään väliä. Se millä on, lauman mukaan, on se että milloin saan omani ja miten pidän kaikki muut pysäyttämästä minua?

Vähemmät kyvykkäät ovat vyöryneet sisään, syrjäyttäen määrällään kyvykkäämmät, ja luoneet yhteiskunnan joka perustuu kostoon ja ahneuteen. Miksei mitään tapahdu? No, alkajaisiksi meidän johtajuutemme on jaettu vasemmistoon ja oikeistoon. Oikeisto on peloissaan massojen arvostelukyvystä, tunnistaen aika mallikkaasti että hyvin harvoilla ihmisillä on minkäänlaista viisautta, ja vasemmisto pelkää sitä mitä massat ovat tehneet. Jos oikeisto ja vasemmisto yhdistyisivät, he saattaisivat nähdä että massojen vallankumous on heidän ongelmiensa juuri, eikä mikään niistä näytösluonteisista asioista, joilla he ovat prameilleet tänään (abortti, huumeet, hakkerit, kansalaisoikeudet, kouluhartaus). Koska oikeisto ja vasemmisto ovat jakaantuneita, massojen valta jatkuu, ja he jotka hyötyvät siitä jatkavat rikastumistaan. Niin, kuten me kaikki kilpailemme toisiamme vastaan, oikeisto ja vasemmisto kilpailevat yritysten lailla, yrittäen rikastaa omaa väkeään. Yhtenäisyyttä ei ole. On ainoastaan yksilöllistä voittoa, ja Jumalauta se mitä ympäristömme ja, ei niin näkyvästi, me joudumme maksamaan.

Meidän moraalimme perustuu muiden tilan ja "oikeuksien" loukkaamatta olemiselle. Tämä syntyi juutalaisuudessa, mutta sai todella suosiota kristinuskon myötä, koska se ei ollut rajoitettu vain juutalaisen alkuperän omaaville ihmisille (näppärää markkinointia, Kristus). Kukaan ei voi epäillä heidän valintojaan, koska ne ovat loppujen lopuksi heidän, ja heillä on oikeus olla tulematta pysäytetyiksi - esimerkiksi, näytä massan jäsenelle tämä artikkeli, ja he tiuskaisevat takaisin, "Minulla on oikeus olla LUKEMATTA sitä!" - ja koska voima on ainoa keino pysäyttää heidät, he katsovat sinut moraalittomaksi ja vaaralliseksi ja hyökkäävät joukolla kimppuusi. Heitä on tuhat yhtä vastaan. Onnea! Itseasiassa kuka tahansa, joka yrittää muodostaa suunnitelman joka perustuu muulle kuin individualismiksi naamioituneelle hillittömälle ahneudelle, tullaan näkemään amoraalisena, ja vielä pahempaa, yrittämässä asettaa itseänsä muiden yläpuolelle. Vain alapuolella olevien tavoin voidaan toimia, eikä nousta ylöspäin, koska silloin - yleisen viisauden mukaan - yrität olla parempi kuin muut, ikäänkuin ansaitsisit enemmän oikean vastauksen tietämisestä kuin me muut. Massat janoavat yhdessä vertasi.

Koska et voi estää muita tekemästä jotain tuhoisaa, sinusta tulee ulkopuolinen sillä sekunnilla kun kritisoit heidän aikeitaan tai niiden seuraamuksia. Voit arvostella vain heidän keinojaan tavoitteidensa saavuttamisessa, ei tavoitteita itseään. Joten, jos heidän päämääränään on ahneus, voit vain valittaa kun ahneus loukkaa toisen oikeuksia; mutta sitä on vaikea todistaa, ja sitä paitsi, on paljonkin epäeettisiä asioita jotka eivät ole laittomia (Goedel vakuuttaisi että on työlästä listata kaikkea turmiollista, ja vielä vaikeampaa saada äänestettyä siitä). Et voi hyökätä heikompiasi vastaan. Et voi sanoa heille että se mitä he tekevät on järjetöntä. Voisit sanoa että "tarkoitus pyhittää keinot", mutta he olisivat tästä kauhuissaan. Vain keinot ovat olemassa heille, koska heiltä puuttuu älyä nähdä sen riippuvan "tarkoituksista" että elämmekö vai kuolemmeko. Että yhteiskunta saattaisi valita olla tekemättä ympäristöllistä ja henkilökohtaista itsemurhaa ahneuden, saasteiden, tylsyyden, jne. kautta, on heidän käsityskykynsä takana.

Tämän takia jotkut ihmiset - yleensä natsit ja kommunistit - hyökkäävät kristillistä moraalia vastaan. Ajatus moraalista joka perustuu keinoille, suuniteltu varjelemaan heikompia vahvemmilta, estää parempia ideoita omaavia (eli vahvempia) koskaan hallitsemasta heikompien epäloogisissa mielijohteissa. Heikommat ovat kuninkaita, ja meidän kaikkien täytyy kärsiä heidän arvostelunsa vuoksi, koska he ovat vallassa. Jopa monet kristityt ovat tässä pisteessä oivaltaneet asian laidan, ja tajunneet että Jeesus ei tullut rauhassa mutta miekan kanssa, mutta mitä he voivat tehdä? Tuhat yhtä vastaan tarkoittaa sitä, että ellei jokainen älykäs ihminen maailmassa laita hynttyitä yhteen hetimiten viimeistä taistoa varten, heikommat tulevat voittamaan pelkästään lukumääränsä turvin. Tappamalla 999 heitä jokaista ei riitä voittoon.

Silti, joko me murskaamme heidät, tai jatkamme tätä pitkää sairasta kuolemanmarssia unohdukseen. Tulemme kuluttamaan kaikki luonnonvaramme. Tulemme saastuttamaan kaiken elinympäristömme. Emmekä voi lopettaa sitä koska sen yrittäminen olisi jonkun oikeuksien loukkaamista, luultavasti pohjalla olevien, koska rikkaat eivät ole niitä oikeuksien rikkojia; he ovat niitä jotka tarjoavat tuotteet, ja noiden tuotteiden kysyntä luo rikkomukset. Näetkö, se ei ole kenenkään vika. Mutta kukaan ei ole tämän hallitsemattomasti pimeää tietä pitkin sinkoavan ajoneuvon puikoissa, ja heistä, jotka eivät ole heikkoja, se on huolestuttavaa. Näiden idioottien johtamana me, lapsemme ja kulttuurimme (mukaanlukien Beethoven) joudumme perikatoon. Sananmukaisesti, vähemmille se ei ole ongelma. Tapaa katsoa kokonaistilannetta, myös ympäristöä ja ihmiskuntaa yhtenä olentona yhden yksilön sijasta, kristityt kutsuvat "holistiseksi" näkökulmaksi. Filosofit kutsuvat sitä idealismiksi, mutta kello on taas kahdeksan aamulla ja jos jäät kiinni tuon roskan lukemisesta töissä, saat potkut ja joudut mustalle listalle. Tervetuloa gettoon 9:30 mennessä.

Emme voi liikkua eteenpäin ennenkuin selvitämme tämän ongelman. Teemme ikuisesti "kehitystä" - kansalaisoikeudet, naisten oikeudet, abortti, homojen oikeudet, huumeoikeudet - mutta tämä ei vaikuta lopulliseen päämääräämme. Jatkamme tätä kuolemanmarssia unohdukseen, eikä mikään määrä oikeuksia homoseksuaaleille mustille koprofaageille pilveäpolttaville naisille estä sitä. Sekä konservatiivinen liikemies että liberaali aktivisti ovat kumpikin yhtä mieltä siitä että nykyinen järjestelmämme on se tie jota meidän tulee kulkea, ja heillä on vain nimellisiä muutoksia. He ainoastaan julistavat nykytilanteen agendaa, muunneltuna saadakseen lisää tuottoa omaan leiriinsä, ja sillävälin jättämättä ongelman huomiotta: elämämme on synkkää ellemme nouse tämän olettamuksen ("laumasieluisuus") yli ja muuta sitä.

9. marraskuuta 2005


Copyright © 1988-2005 mock Him productions