om
nihilism
kultur
propaganda
XML: RSS-flöde

Svenska Nihilistsällskapet
© 2006-2009
Med upphovsrätt

Islam

Islam och hederskultur är två begrepp som just nu är på tapeten runtom i Sverige. Vårt etablissemang försöker givetvis göra allt för att tona ner de kulturella "extremiteterna" och påvisa att hederskulturen inte kommer från Islam. Alla människor beter sig och tänker lika, oavsett var de kommer ifrån, lyder resonemanget. Endast idioter går på det.

I Ring P1 den 6:e februari, kl. 09.20, ringde en arab in och bekräftade att hederskulturen kommer direkt ifrån Islam. Ring P1:s PK-programledare Agneta Furvik tappade hakan:

Det är så, menar du?! Du menar inte istället att det är vad rasisterna brukar påstå...?!

Denna kommentar verkar senare har bortredigerats efter inspelningen, antagligen därför att Furvik gör bort sig själv med politiskt korrekta fördomar.

Diskussionen fortsätter i samma anda:

Azad/Assad Aziz: Varför knyter man det inte till islam? För hedersmorden kommer ifrån islam, inte från någon kurd, arab eller perser. För Muhammed har sagt att den kvinna som blir otrogen ska stenas, eller så ska man stänga in henne så att hon ångrar sig.

Furvik: Ty-tycker du så här själv, eller?! Att det är riktigt?!

Azad/Assad Aziz: Det står i Koranen att om en kvinna blir otrogen ska man fånga henne tills hon dör så att hon betänka det och ångra sig.

Vi tackar svensk radio för kvalitativ svensk underhållning. För er som missade det roliga har vi arkiverat ljudklippet.

Kategorier

Community