Johann Wolfgang von Goethe:
Med vetandet växer tvivlet.
om
nihilism
kultur
propaganda
XML: RSS-flöde

Svenska Nihilistsällskapet
© 2006-2014
Med upphovsrätt

« Falsk överlägsenhet… | Hem | Lars Molin - Zoombie »

Info: SNUS-möte i Göteborg

Mellan den 20:e och 22:a juni kommer vi på SNUS att tillsammans med några medlemmar från Corrupt.org hålla möte i Göteborg. Vi har tänkt att vi skall ägna oss dels åt att diskutera politik, religion, kultur och konst, och dels åt att utforska staden och dess aktiviteter. Vi kommer att dela rum på ett vandrarhem med nio minuters spårvagnsresa från centrum. Hur många och stora rum det blir beror på hur många som anmält sig innan den 6:e juni.

Plan

Den 20:e juni kommer Alexis, Ensittare och några andra svenskar att träffas på Lunds tågstation för att ta tåget direkt till Göteborg. På vägen dit kommer vi att hämta folk från följande städer (i ordning):

Landskrona
Helsingborg
Ängelholm
Båstad
Laholm
Halmstad
Falkenberg
Varberg
Kungsbacka

Samma kväll kommer vi att träffa personerna från Corrupt.org på Göteborgs tågstation (fr.o.m. då gäller förstås kommunikation på engelska). På midsommardagen, den 21:a, kommer vi försöka oss på att ordna någon form av midsommarmat, antingen på restaurang eller som vi gör i ordning själva. Vad gäller aktiviteter har vi att välja på kulturmuseer, slottsbesök och mer hysteriska utflyktsmål såsom Liseberg. Vi kommer att hålla diskussioner, men några föreläsningar är inte planerade; fokus ligger på att träffa nya människor och att uppleva saker tillsammans.

Kostnad

Förutom pengar till tåg- och bussfärder till och från Göteborg, behövs pengar till vandrarhemsvistelse (räkna med 180:-/natt), mat, spårvagnsturer och aktiviteter. Vi kommer att beställa rum, och troligen kommer det hela att vara uppdelat på fyra personer per rum (billigare så).

Vilka kommer?

Vi kommer att bli fler än vi först trodde. För tillfället är minst tolv personer intresserade. Förutom vi som arbetar med SNUS (/om/stab) och Corrupt.org-medlemmarna, kommer diverse människor som visat intresse för vår sak, och vi drar förstås den modiga slutsatsen att dessa bör vara intelligenta och diskussionslystna individer.

Om fler finner detta lockande, kontakta oss här eller här innan den 6:e juni!
 
E.
30 maj 08 - 20:17
kommentera E.

Hur insatt inom verksamheten bör man vara för att ansluta sig? Jag har enbart nyligen funnit denna hemsida och har efter mycket intressant läsning (här och på andra ställen) och påföljande insikter kommit till den punkt då jag accepterat världens krassa sanningar och de ofrånkomliga krafttag som är vitala för en nygammal och hållbar filosofi om hur människors “existens” på planeten bör arta sig.

Ensittare
31 maj 08 - 13:07
kommentera Ensittare

E.:

Folks "insatthet" är svår att mäta, och jag tror inte vi behöver dra så skarpa gränser. Det vi är ute efter är bl.a. givande diskussioner och då fungerar det mesta så länge man förstås inte är medvetet anti-SNUS (för det skulle knappast bidra till särskilt bra diskussioner). Du är välkommen!
  
Kom ihåg personlig information?

Din kommentar kommer att synas på sidan när kommentaren har godkänts av redaktör.Underrätta:
Göm e-post:

Fotnot: Alla HTML-taggar förutom <b> och <i> kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.

Kategorier

Senaste kommentarer


Asdf om
8 saker en nihili…:

Jag kan inte sluta vara bitter över de troende människor som …
Jonas om
Min vilja är mitt…:

Sunshine triumferar i kommentarfältet! Det konstlade språket …
Patrik om
Lars Molin - Zoom…:

Jag komer ihåg TV-serien Zoombie som jag såg för exakt 30 år …

Community

Arkiv

01 jan - 31 jan 2009
01 dec - 31 dec 2008
01 nov - 30 nov 2008
01 okt - 31 okt 2008
01 sep - 30 sep 2008
01 aug - 31 aug 2008
01 jul - 31 jul 2008
01 jun - 30 jun 2008
01 maj - 31 maj 2008
01 apr - 30 apr 2008
01 mar - 31 mar 2008
01 feb - 29 feb 2008
01 jan - 31 jan 2008