Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« YLE: Suomi haluaa tur… | Home | Liioitteleva ekomaino… »

Rantakangas: Vihreistä on tullut ydinvoimapuolue

Lauantai 26 Tammikuu 2008

Keskustan varapuheenjohtaja Antti Rantakankaan mukaan Vihreiden lähtökohtaisesti tyrmäävä kanta vesivoiman lisärakentamiseen tarkoittaa, että puolueesta on todellisuudessa tullut ydinvoiman kannattaja.

Rantakangas painottaa, että vesivoiman lisääminen on kuitenkin välttämätöntä ilmastonmuutoksen torjunnassa.

- Toisaalta Vihreiden nykyinen, myönteinen suhtautuminen ydinvoimaan osoittaa realismia energia- ja ilmastopolitiikan kokonaisuuteen verrattuna puolueen aiempaan hallituskäyttäytymiseen, jonka seurauksia suomalainen yhteiskunta yhä maksaa.

Rantakankaan mukaan Keskustan kanta on, että Suomessa pitää lisätä merkittävästi kotimaista ja uusiutuvaa energiantuotantoa EU:n energia- ja ilmastopaketin velvoitteisiin vastaamiseksi.

- Tämä edellyttää syöttötariffeja ja muita uusia edistämiskeinoja, joilla varmistetaan hankkeiden kannattavuus. Pohjois-Suomen vesialtaiden rakentaminen on yksi osa kokonaisuutta. Lähde


Rantakankaalla on se perusolettamus, että Vihreiden on oltava mukana energiansaantimme turvaamisessa, joka mahdollistaa yhteiskuntamme toimimisen ja nykyisen tilan, ja niin heidän täytyy olla joko vesivoiman tai ydinvoiman puolesta. Tai no, ihan minkä vaan, kunhan se täyttää muodikkuuskriteerit (ilmastonmuutos) ja on taloudellinen.

Ei kommentteja

Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=96

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS