Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« Suvaitsevaisuus on he… | Home | Heikko tila »

Kun palaset eivät loksahda kohdalleen

Keskiviikko 27 Toukokuu 2009

Yllätys:

"Espoon poliisi ei ole saanut käsiinsä valvontakameroiden nauhoja, jotka voisivat auttaa somalitytön tönäisyyn liittyvässä tutkinnassa.

Kahdeksanvuotias tyttö tönäistiin kumoon E-junasta Espoon keskuksen junalaiturille tiistaina 12. toukokuuta. Tytön mukaan pörrötukkainen mies myös solvasi häntä apinaksi.

Asemalla on kameroita ja tarkka tapahtumapaikka on poliisin tiedossa, mutta Espoon keskuksen juna-asemalla valvontaa suorittava yhtiö on ilmoittanut poliisille, ettei tapahtuma-ajalta ole valvontakamerakuvaa.

"Meille kerrottiin, että tuona aikana kamerat ovat olleet pois käytöstä muutostöiden takia", tutkinnanjohtaja Jukka Kaski sanoo.

Poliisi kaipaa yhä silminnäkijähavaintoja tapauksesta. Niitä ei toistaiseksi ole.

Tyttö kertoi poliisille, että suomalaisnainen auttoi hänet ylös maasta. Poliisi toivoo edelleen, että auttajanainen ottaisi yhteyttä."

Lähde

Kamerat sattuivat olemaan sopivaan aikaan pois käytöstä, mitenpä sattuikaan. Ja päiväsaikaan ei sitten ollut tapauksella silminnäkijöitäkään? Tietysti voi olla, että laiturilla oli tuohon aikaan kovasti ruuhkaa, ja ihmisiltä jäi huomaamatta ko. tönäisy harkittuna tekona, ja näkivät vain tytön kaatuvan.

Tapahtui tämä tai ei, kyllä on yksi tönäisy ja solvaus saanut palstatilaa Suomen lehdistössä. Hienoahan se on toimittajan revitellä, kun on kerrankin omaa agendaa tukeva pikku-uutinen, jonka mustavalkoisesta (harhar) asettelusta saa paisuteltua vaikka minkälaisen holokaustitarinan.

yksi kommentti


“Tapahtui tämä tai ei…”

Todennäköisesti ei. Väitteellä ja faktalla on nimittäin ero. Eikä ole ensimmäinen kerta kun lasta käytetään sympatian kalastelussa.
"Auttajanainen" - 27 05 09 - 12:42


Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=459

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS