Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« Kaksi kolmesta opetta… | Home | "Suomessa on vaiettu … »

Homoliittojen siunaamiseen suhtaudutaan aiempaa suopeammin

Keskiviikko 28 Marraskuu 2007

Suomalaiset suhtautuvat homo- ja lesboliittojen kirkolliseen siunaamiseen entistä myönteisemmin. Kirkon tutkimuskeskuksen teettämän kyselyn mukaan 40 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että rekisteröidyille homo- ja lesbosuhteille pitäisi saada kirkollinen siunaus.


Kirkollista siunaamista vastustaa 45 prosenttia suomalaisista.


Viisi vuotta sitten homo- ja lesboliittojen kirkollista siunaamista kannatti vain kolmannes suomalaisista. Lähde


Ajat muuttuvat, ja niin muuttuu perheyksikönkin käsite. Aikana, jolloin ihminen näkee oikeutensa rikkumattomina, sitä ei muodosta enää pelkästään mies ja nainen, vaan kyseessä ovat toisiaan rakastavat yksilöt.

Ei kommentteja

Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=45

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS