Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« Facebook poistaa Joke… | Home | Ympäristömyrkkyjä … »

Suositut leluhelmet poistettiin kauppojen hyllyiltä

Perjantai 09 Marraskuu 2007

Suomen BR- ja Toys'R'Us-lelumyymälät ovat poistaneet alkuviikon aikana hyllyistään suositut Bindeez-leluhelmet, kertoo Helsingin Sanomat.


Australilaisen, Kiinassa valmistetun levun vaaroihin havahduttiin, kun kaksi australialaislasta oli joutunut sairaalaan tajuttomina ja kouristelevina.


Tutkimuksissa todettiin, että lelu sisältää kemikaalia, joka elimistössä muodostaa erittäin vaarallista gamma-huumeetta. Se vaikuttaa keskushermostoon ja on hengenvaarallinen aikuisillekin.


Kaikkiaan ainakin kuusi lasta on on joutunut sairaalaan nieltyään askertaluun tarkoitettuja leluhelmiä Australiassa ja Yhdysvalloissa. Lelu on vedetty hyllyiltä myös ainakin Unkarissa ja Espanjassa. Lähde


Varmasti kävivät hyvin kaupaksi hetken aikaa.

Ei kommentteja

Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=32

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS