Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« Metsien kuoleminen ha… | Home | Internet-kirjoittelu … »

Tuntematon heimo löytyi Brasilian viidakosta

Perjantai 30 Toukokuu 2008

Amazonjoen alueelta Brasiliasta otetut valokuvat aiemmin tuntemattomasta heimosta ovat levinneet tänään maailman tiedotusvälineissä. Pienkoneesta otetuissa ilmakuvissa intiaanit heristelevät jousipyssyjään kohti konetta.

Heimon miehet näyttävät kuvissa terveiltä ja voimakkailta He asuvat sukulaisineen kylän kuudessa majassa. Brasilian hallitus on kartoittanut alueelta ainakin neljä aiemmin tuntematonta yhdyskuntaa viimeisten 20 vuoden aikana.

Asiantuntijat varoittavat, että Amazonin alueen laittomat metsänhakkuut vaarantavat monien intiaaniheimojen olemassaolon.

- Tällä alueella on tapahtumassa jättimäinen rikos luonnon maailmaa vastaan, heimoja vastaan, eläimistöä vastaan. Se on uusi todiste siitä täydellisestä järjettömyydestä, jolla me, "sivistynyt maailma", suhtaudumme maailmaan, sanoi Jose Carlos Meirelles, luonnonkansojen oikeuksia ajavan Survival International -järjestön edustaja.

Maailmassa on asiantuntijoiden mukaan vielä yli sata heimoa, jotka eivät ole yhteydessä ulkomaailmaan. Yli puolet niistä elää Brasiliassa ja Perussa.

Heimosta saadut kuvat on otettu 20 lentotunnin aikana huhti-maaliskuun vaihteessa. Lähde


No mutta! Vielä on ihmisiä, jotka eivät ole tulleet vapauden ilosanoman valaisemiksi! Kiireen vilkkaa meidän tulee viedä heidän keskuuteensa aggregaatti ja muutama televisio, jotta hekin pääsisivät osaksi elämän mukavuuksista, sillä eihän elämän pidä olla synkkää raadantaa aina vain. Samalla he voivat oppia ulkomaailman rikkauksista ja oppia haluamaan mitä meillä olisi tarjottavana tietämättä kuitenkaan niiden todellisesta arvosta yhtään mitään.

Samalla kun siellä vieraillaan, kylästä voisi rekrytoida uusia työntekijöitä moniin heitä lähellä oleviin hankkeisiin, jolloin joko työmatka jäisi lyhyeksi tai ainakin kaupungista löytyisi jokin kolo mihin käpertyä odottamaan seuraavaa masentavaa aamua, kun työ muistuttaa ennemmin tarkoituksetonta oravanpyörässä juoksua, josta saa palkan, mutta sitä ei osaa ihminen yhdistää kättensä töihin. Ainoaksi lohduksi jää rahan suoma valinnanvara, mutta sekin on todellisuudesta irtautunutta hiekkalaatikkoleikkiä, joka ei täytä elämän tarkoituksen tyhjiötä edes hätäisesti.

Kyllä, viekäämme heille sanamme.

Ei kommentteja

Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=257

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS