Maailma on mikä on, ja voit joko torjua sen pehmein harsoin peittelemällä tai sitten katsoa suoraan kohti, ja nähdä itsesi minä olet. Tämän tiedettyäsi voit nähdä virrassa tulevan kädenjälkesi; sitä ennen vain sameita unelmia.
« Naudanlihan tuotannos… | Home | Koko kansan ryyppyjuh… »

Ympäristökeskus löysi Kollaja-arvioinnista paljon puutteita

Maanantai 05 Toukokuu 2008

Kollaja-hankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta on löytynyt paljon puutteita. Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskuksen antaman väliraportin mukaan Pohjolan Voiman täytyy selvittää tarkemmin muun muassa hankkeen vaikutuksia ihmisiin ja vesistöön.

Pohjolan Voiman suunnitelmissa on rakentaa Pudasjärvelle tekoallas voimalaitoksineen. Hanke vaatisi koskiensuojelulain purkamista.

Hankkeen ympäristövaikutusten arviointi päättyy ensi vuonna. Lähde


Kun kyse on järjestelmän ylläpidosta, siitä pidetään kiinni luonnonsuojelusta lopulta välittämättä, kunhan piittaamattomuus ei pure omaan nilkkaan liian pahasti. Joitakin myönnytyksiä voidaan kyllä tehdä jotta vastustuksen terävin kärki saadaan tylpäksi, mutta itse hankkeesta ei luovuta. Tämä on sotaa ympäristömme ja alati paisuvan koneiston välillä.

Ei kommentteja

Paluuviitteen osoite: http://www.anus.com/tribes/fnus/pivot/tb.php?tb_id=224

  
Muista henkilökohtaiset tiedot?

Hymiöt / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Rekisteröi käyttäjänimesi / Kirjaudu)

Muistuta:
Hide email:

Pienellä painettua: Kaikki html-tagit paitsi <b> and <i> poistetaan kommenteista. Klikattavat linkit tehdään automaattisesti lisätessäsi url- tai sähköpostiosoitteen.
Copyright © 2006-2007 FNUS